اقتصاد هنرسینما

رابین ویلیامز دلیل محبوبیت علاءالدین است

کارگردان پویانمایی علاءالدین، دلیل ماندگاری و محبوبیت این اثر را رابین ویلیامز می‌داند.

به گزارش دیده بان هنر و به نقل از خبرنگار سینمایی ایرنا؛ جان ماسکر در گفت و گویی با یاهو گفته‌، ایده ارائه یک اجرای خالص و صمیمانه و حتی آواز خواندن برای رابین ویلیامز جذاب بود. شیرینی و توانایی ویلیامز برای دستیابی به آن بخش از وجودش در ماندگاری فیلم بسیار مهم بود.

ماسکر می‌گوید اگر علاءالدین فقط کمیک بود گمان نمی‌کنم می‌توانست داوم بیاورد اما دریافت که احساس قلب بزرگ، شیرینی، نگرانی‌اش برای علاءالدین، دوستی‌شان و سرمایه‌گذاری‌اش در آینده علاالدین، از کلیدهای ماندگاری فیلم است.

ویلیامز در علاءالدین، صداپیشگی غول چراغ جادو را بر عهده داشت.

علاءالدین پویانمایی موزیکال کمدی ۹۰ دقیقه‌ای به کارگردانی ران کلمنتس و جان ماسکر با بازی اسکات وینگر محصول آمریکاست که توسط والت دیزنی پیکچرز منتشر شد.

این فیلم، سی‌ویکمین پویانمایی دیزنی و بر اساس داستانی به همین نام از هزار و یک شب است. اسکات وینگر، رابین ویلیامز، لیندا لارکین، جاناتان فریمن و فرانک ولکر از صداپیشگان این انیمیشن هستند. در این فیلم شخصیت علاءالدین، غول چراغ جادو، میمون دست‌آموز علاءالدین و پرنسس وجود دارند.

علاءالدین در ۲۵ نوامبر ۱۹۹۲ اکران شد و با نقد مثبت منتقدان و موفقیت در گیشه همراه بود. فیلم بیش از ۵۰۴ میلیون دلار فروش رفت و تبدیل به پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۹۹۲ شد. علاءالدین اولین انیمیشنی بود که بیش از نیم میلیارد دلار فروش داشت و تا سال ۱۹۹۴، پیش از اینکه شیرشاه اکران شود، پرفروش‌ترین انیمیشن تمام دوران ها بود. این فیلم موفق به دریافت دو جایزه اسکار، دو جایزه گلدن گلوب و یک جایزه گرمی شد.

در سال ۲۰۱۹، اقتباس لایو اکشن علاءالدین در ژانر موزیکال فانتزی به کارگردانی گای ریچی ساخته شد که والت دیزنی پیکچرز تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشت.

در این فیلم، مینا مسعود، ویل اسمیت، نائومی اسکات، مروان کنزاری، نوید نگهبان، نسیم پدراد، بیلی مگنوسن و نومان اکار ایفای نقش کردند.

در فیلم علاءالدین، ویل اسمیت در نقش غول چراغ جادو ظاهر شد.

لینک کوتاه: https://didehbanhonar.ir/?p=1384

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا