تئاترتلویزیونجهانسینما

خبرهایی از بهرام رادان، فرهاد آییش و ماجرای ساخت پایتخت ۷

خبرهایی از حج، ماجرای ساخت «پایتخت ۷»، پوشش انتخابات ریاست جمهوری توسط ۱۵۰ رسانه خارجی، ُبغض و خاطره‌های شنیده‌نشده مجید قناد، اما و اگرهای یک طرح پربحث سینمایی، توجه به پوشاک مذهبی‌های غیرلاکچری و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش دیده بان هنر و به نقل از ایسنا؛ «بی آزار شیرازی» با اشاره به اتفاقات پس از غدیر و تشکیل سقیفه گفت: حضرت علی(ع) پس از رحلت رسول اکرم(ص) نیامدند بگویند خلافت حق من بود، من از همه به پیغمبر(ص) نزدیک‌تر هستم، علم و شجاعت و قضاوت من از همه بیشتر و بهتر است، پس خلافت حق من است و مبارزه کنند و بجنگند!، حضرت امیر مورد ابتلا قرار گرفت. امر دایر شد بین اینکه برود این رهبری و خلافت ظاهری را بگیرد یا اینکه خدا، حفظ اسلام و وحدت را قبول کند و امیرالمومنین(ع) در نهایت خدا، وحدت و اسلام را به خلافت ترجیح داد.

نمی‌خواهیم هیأت را دولتی کنیم

رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی، گفت:  نمی‌خواهیم هیأت را دولتی کنیم اما اگر بدانیم چند هیأت مستمر داریم، برنامه‌ریزی ما را متفاوت می‌کند و از این طریق می‌توانیم توانایی هیأت‌ها را بشناسیم و برنامه‌ریزی کنیم.

خبرهایی از حج

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر روز دوشنبه – ۴ تیرماه اعلام کرد شمار جان‌باختگان ایرانی حج به ۱۹ نفر رسیده است. همچنین بنابر اعلام وزارت بهداشت عربستان آمار کلی جان‌باختگان حج نیز تا این تاریخ ۱۳۰۱ برآورد شده است که اکثر آنها به دلیل گرمای شدید و افزایش دمای بیش از ۵۱ درجه سانتیگراد بوده است.

برخی از زائران حج تمتع در زمان اعمال مناسک یا در حال تردد به مسجدالحرام و هتل، وسایل یا اشیاء خود را گم می‌کنند، که کارت شناسایی بیشترین شیء گم‌شده زائران گزارش شده است.

«پایتخت ۷» و چالش‌های یک فصل احتمالا طولانی

هفتمین فصل از کمدی محبوب شبکه یک که بازگشت عوامل آن را بعد از چهار سال به تلویزیون رقم خواهد زد، با چالش‌هایی برای آنان همراه خواهد بود.

۵۰۰ خبرنگار از ۱۵۰ رسانه خارجی انتخابات را پوشش می‌دهند

به‌گفته مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیش از ۵۰۰ خبرنگار از ۱۵۰ رسانه خارجی مقیم و غیرمقیم وابسته به ۳۱ کشور جهان با حضور در کشور، چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران را پوشش میدانی می‌دهند.

توجه به پوشاک مذهبی‌های غیرلاکچری

برگزاری نمایشگاه‌های فروش لباس در کشور چند سالی است که با اهداف مختلفی از جمله معرفی تولیدکنندگان تخصصی پوشاک، علمی و اصولی کردن طراحی لباس، کمک به اشتغال و … برگزار می‌شود. با این وجود مهم‌ترین بخش نمایشگاه از نگاه مردم که مخاطب اصلی چنین رویدادی هستند، عرضه لباس‌های مناسب با قیمتی مقرون به صرفه است. موضوعی که باعث ورود نهادهای دولتی و یا بخش‌های وابسته به آنها برای برگزاری نمایشگاه لباس شد. اما این اتفاق تا چه حد موفق بوده است؟

برآورده شدن یک آرزو با پوشیدن کفشِ حاجی‌ها!

رفتن به حج چه در گذشته که علاوه بر استطاعت مالی مستلزم تحمل سختی‌های مسیر برای یک سفر تقریبا یک ساله بود، چه این روزها که مشتاقان آن باید در صف انتظارِ رسیدن نوبت‌شان بمانند، چالش‌های مخصوص به خود را دارد. چالش‌هایی که در نهایت سبب شد تا علاوه بر مناسک مخصوص این سفرِ معنوی، آداب و رسوم خاص وابسته به آن نیز شکل بگیرد تا شوق برگزاری آنها کمی از سختی سفر بکاهد.

شاهد احمدلو: «راننده شخصی» ادای دین من به سینما است

شاهد احمدلو که در تدارک ساخت یک فیلم جدید است، گفت: پس از سال‌ها زیست در سینما، فیلمی را می‌خواهم بسازم که ادای دِینی به سینما و برخی سینماگران کمتر دیده شده‌ آن باشد.

ُبغض و خاطره‌های شنیده‌نشده مجید قناد

مجید قناد که به تازگی از بستر بیماری برخاسته، با بغضی در گلو و یادی از دوران گذشته، در مراسم تجلیل خود سخن گفت.

سارا حاتمی: چالش‌ها راضی‌ام می‌کند

سارا حاتمی، بازیگر فیلم «آبی روشن» می‌گوید هم مخاطب از تماشای این فیلم راضی است و هم خودش برای چالش‌هایی که در بازیگری برای او ایجاد می‌شود، حس رضایت می‌کند.

نوید محمدزاده، بهرام رادان و بهرام افشاری به «سی‌صد» پیوستند

سهراب پورناظری که پیش‌تر با اجرای پروژه «سی‌صد» در زمینه اجرای کنسرت نمایش فعالیت کرده بود، حالا دوباره قصد دارد پروژه دیگری با همان نام را روی صحنه بیاورد.

اما و اگرهای یک طرح پربحث سینمایی

چند روز قبل جزئیات کارگروه سینمایی فرهنگ با اعلام اسامی پنج فیلم برای حمایت ویژه در اکران منتشر شد ولی به نظر می‌رسد اما و اگرهایی در جزئیات و اجرایی شدن این طرح وجود دارد.

وقتی خوانندگان مشهور صحنه‌ را خراب می‌کنند!

بهزاد عبدی درباره تب برگزاری کنسرت ـ نمایش‌ها می‌گوید: «هر اثری به صرف اینکه آوازی در آن خوانده می‌شود، موزیکال نیست. اما این که مردم به کنسرت نمایش دعوت می‌شوند وظیفه‌ کارگردان اثر را سخت‌تر می‌کند؛ برای اینکه نمایش فدای موسیقی و موسیقی فدای نمایش نشود. من آثاری را دیده‌ام که به خاطر حضور یک خواننده‌ مشهور، از حیث نمایش و اصول آن، بسیار ضعیف بوده‌ است و برعکس.»

چرا اجرای «لیانا شریفیان» از «صداتو» حذف شد؟

در روزهای اخیر ویدیویی از نی‌انبان‌نوازی «لیانا شریفیان» در مسابقه «صداتو» در فضای مجازی دست به دست و به ممیزی توسط دستگاه نظارتی نسبت داده شد؛ هرچند سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در توضیحی مسئولیت حذف این سکانس را برعهده نگرفته است.

باستان‌شناسان سراغ گورستان ۲۸۰۰ ساله قلایچی رفتند

باستان‌شناسان کاوش در گورستان ۲۸۰۰ ساله قلایچی بوکان را آغاز کردند. این گورستان مربوط به پادشاهی ماناها است که تا به حال کاوش نشده است.

خواهرخواندگی مسکو و تهران کافی نیست!

رئیس کمیته گردشگری مسکو گفت: خواهرخواندگی تهران و مسکو کافی نیست. ما می‌توانیم با روابط نزدیک‌تر، یکدیگر را کامل کنیم و برای تقویت گردشگری ضروری است مشارکت جدی‌تر داشته باشیم.

کشف ۳۳ گور باستانی در مصر

باستان‌شناسان ده‌ها مقبره خانوادگی شامل مومیایی و آثار تاریخی را در نزدیکی شهر «اسوان» واقع در مصر کشف کردند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

دکمه بازگشت به بالا